petak, 30. studenoga 2007.

* HOT STAR STUDENOG *

Evo na kraju mjeseca donosimo jednog slatkiša koji zaista ima svoje posebne čari i razlikuje se od dosadašnjih naših predstavnika..evo o okme je riječ, a on je HOT STAR ovog mjeseca na našem blogu!
On je MATTHEW FOX..

Glumac i bivši model. Najveću popularnost stekao trenutnom ulogom Dr. Jacka Shepharda u seriji "Izgubljeni", zahvaljujući kojoj je osvojio i nagradu Saturn za najboljeg TV glumca. Rođen u Crowhearthu u Saveznoj državi Wyoming. Nakon školovanja u Columbiji pohađa školu za film i televiziju u NY. Maturirao 1988.godine i tada počinje glumiti u kazalištu. Oženjen.. :)

Nadamo se da vam se sviđa naš izbor, ipak ovog se puta radi o oženjenom komadu koji je sladak i zgodan..međutim nešto stariji..al ipak dobar komad-to morate priznati!
Jedino nam preostaje vas upitati..jel bi se željeli izgubiti negdje s ovakvim komadom?? :)

Galerija:






I..? :), ostavit ćemo vas još koji trenutak da razmislite-al svakako nam recite, podijelite mišljenje s nama!
A sada vam želimo još reći kako Toše i post ANGEL dolaze ubrzo na naš blog..Toše će bit ANGEL MJESECA, ali i GODINE..to je zaslužio..uvijek ćeš biti u našim srcima!
Stoga budite uz nas..veliki pozdrav za ovaj put..dobri frajeri!

1 komentar:

NShappy kaže...

hmmm... nekako mi nije ovaj nesto ... prosli su mi se vise dopadali. jeste da ovaj zraci nekom muzevnom energijom, ali sta znam... bas mu iz ociju viri str8erstvo...
a tose... eh... uvek se rastuzim kad dodjem ovamo i vidim njegove slike... :(