subota, 6. listopada 2007.

*Moj svijet* - Povratak u školske klupe!


Evo konačno i tak vikend je stigao..kao što ste mogli vidjeti vaši dobri frajeri su poprilično zauzeti od 1.10 kako je faks počeo,a to je rezultiralo nažalost s rijeđim javljanjem i pisanjem postova-nama je jako žao kaj ne stižemo onako često,ali dati ćemo sve od sebe da vam se što više možemo javljati!

Moramo vam reći da nam je ovdje oodlično i bolje nego očekivano,zabavljamo se i uživamo zajedno..idemo na faks,upoznali smo si društvo,ekipa je odlična i onda je to još jedan razlog više da uživamo i na faksu! Profesori,hm..kako koji-to će se još s vremenom pokazati..al sve u svemu jako smo zadovoljni,barem zasad!

Što se tiče Svena on je jučer otputovao za New York kod brata,tako da će uživati vjerojatno,a i obaviti tj. provesti nekakvo istraživanje za faks..eto,koliko frajer ima sreće-kad ima i rodbine tamo!
Hm..što se većine vas ostalih tiče,večina vas se vratila u školske klupe(bilo to i klupe faksa :) ),a neki pak od vas vratili se davnih dana na radna mjesta i tako nam je dolepršala jesen..koja dakako nosi svoje čari! Ljetne su čari bile predivne i nezaboravne i nema čovjeku ništa bolje nego kada ih može nastaviti i dalje u životu! Neovisno o završetku ljeta..ono i dalje živi u nama-jedina razlika je u ulasku u akademski život..koji je na neki svoj način uzbudljiv,naravno! Eto,toliko za ovo javljanje..javljajte se,nemojte da imamo osjećaj da ste nas zaboravili! Uživajte u svakom trenutku koliko možete..mi hoćemo!
Pozz od dobrih frajera!
..uskoro novi post..

3 komentara:

Anonimno kaže...

meni ljeto i nije baš bilo za pamćenje, ali bit će zato iduće hehe...a sad grijati klupe..ja hvala bogu više ne moram ;)
a niš, vidimo se kad dođem u ST ili kod Rezzyja u viksu hehe

Rezzy kaže...

hehe da profesori se tek moraju pokazati u svom pravom svjetlu koje i nije baš tako svijetlo :lol:
ajde samo vi uživajte skupa i redovno nam se javljajte!
pusa!

NShappy kaže...

ajoj, ja zaboravio da je pocelo... jutros nisam otisao na vezbe :((