petak, 28. rujna 2007.

* BOYS, BOYS *




Otvorili smo novu rubriku na našem blogu!


Nadamo se da će vam se svidjeti,a prva tema novootvorene rubrike glasi:





" Loši dečki - kako ih skužiti? "



Zaljubio si se do ušiju, ali neke ti njegove fore zaista smetaju. Neke mu pogreške možeš oprostiti, ali postoje one koji su sasvim siguran znak da si naletio na zaista lošeg dečka - evo koje su to...

1. Ne dođe na dogovor!
Kad imate dogovor da se nađete ispred kina il u kvartovskom kafiću, uvijek ideš s grčem u želucu jer nikad nisi siguran hoće li se on pojaviti ili ne. Naime, ne bi bilo prvi puta da ga čekaš,čekaš i čekaš, a njega nema..

2. Na lošem je glasu!
Gdje ima dima ima i vatre- ako se o njemu priča da je nevjeran, pripazi malo. Pogotovo ako to čuješ od ljudi kojima vjeruješ, a ne od ljubornih dečkiju koje te samo pokušavaju naljutiti. Ako je varao i prije,varat će i dalje-gotovo sigurno!

3. Skriva svoje prijatelje!
Već ste nekoliko mjeseci zajedno a ti nisi upoznao niti jednog njegovog prijatelja. Što je izgovor ovog puta? Oni vjerojatno ni ne znaju za tebe: ili nisi jednostavno dovoljno dobar za njegovo"plemenito" društvo ili možda ima još nekog frajera-uf!

4. Nikako da nazove!
Nema ništa gore od čekanja na njegov poziv koji nikako da se dogodi! U početku si mislio da je sramežljiv, ali sad je već zaista pretjerao. Zar baš ti moraš uvijek biti taj koji će nazvati?!

5. Stalno pronalazi neke izgovore!
Razmisli zašto to čini,sigurno postoji neki razlog za to!

...znamo svi da razloga i znakova na loše dečke ima jaako puno-zato je bitno to prepoznati i odmaknuti se od takvih komada na vrijeme(iako mogu biti prezgodni- nečiji "san snova") ! Jer će biti samo pitanje vremena-dana-sata-minute-sekunde..kad će vas povrijediti,stoga dobro pripazite!

SVENOVA ANKETA: " Čega se najviše bojite u vezama?"
..odazovite se na anketu-želim čuti vaše mišljenje!
Možete dati odgovor kao komentar ili na moju mail adresu dobar-frajer-sven@net.hr, pišite!

SVEN

1 komentar:

Anonimno kaže...

blog vam je odlican citajmo se .ja sam nov u ovom al znam da ste zakon