ponedjeljak, 13. kolovoza 2007.

* DOBRI FRAJERI U ISTRI *

..hm,koji naslov?!



Sigurno se pitate na koje oni frajere misle..a eto da vam olakšamo mislimo da su i jedni i drugi dobri frajeri u pitanju!
Kako ne bi bili misteriozni reći ćemo vam odmah da smo i MI u pitanju, al' i POZNATI dobri frajeri..



Kao što mogu naslutiti oni koji nas čitaju..javljamo se iz Istre-budući da Alen ima tu apartmane,odlučili smo malo promjeniti ljetovalište,i iz prelijepog nam Dubrovnika otišli do Istre. Ovdje smo već prvi dan shvatili da ima uz nas :) ,naravno, još dosta dobrih, al' i poznatih frajera. Svakakvih,s nekima smo čak i uspjeli progovoriti, s nekima razgovarali, a s nekima nismo ni imali želju od tolike njihove umišljenosti! I tak da smo već prvi dan imali nekoliko situacija i susreta s poznatim osobama..između ostalih koji su vrijedni spomena su..naš ovogodišnji mister Alen, zatim Danijel Rimanić-pobjednik 3.sezone našeg Bigy-a :), za one koji prate sapunice..Marko Marušić-ma šalimo se Filip Juričić..

..Al dobro, od sveg nam je najbitnije da se ludo zabavljamo..i najbolje moguće iskoristimo ovo ljeto,a to ujedno želimo poručiti svakom od vas, ako već niste!
Naravno..ne moramo ni govoriti da komada ovdje ne nedostaje, stoga ak ste sami il još bolje imate nekoga..nemojte oklijevati,iskoristite ljeto najbolje moguće! Usput ćete pa gotovo sigurno susresti nekog poznatog..možda razmjeniti koju riječ,naravno ak se radi o osoboma koje nisu umišljeni..al dobro ljudi smo svi i razlikujemo se. Al' ono što moramo reći i baš me iznenadilo,da smo u Istri vidjeli puno više poznatih i slavnih-a koji je razlog tomu,možda neki od njih nemaju tak pune džepove :) , il' pak više vole Istru, il' su možda već bili u Dalmaciji-to ne znamo,al' svakako se nadamo da će se super zabaviti! I moramo vam reći da je Filip..mm..mm..mm..uživo i to još na plaži..mislim kaj da vam kažemo?!



Večeras baš idemo na jedan party kod frendova..trebalo bi bit luudo..
I tak bi mi mogli još puno toga zapisat na ovom blogu..al znate da neke sitnice volimo sačuvat za sebe :) ..možda vam nešt kažemo drugom prilikom..a o daljnem našem provodu čitajte na ovom blogu..



..uskoro stiže novi post..

Nema komentara: