ponedjeljak, 27. kolovoza 2007.

* TKO JE 3. DOBAR FRAJER ?? *


USKORO,USKORO..ćete saznati!

Nećemo vam otkriti sve jer nebi bilo zanimljivo..a uvijek je i dobro da postoji malo misterije. Pa eto tako ćemo ga i nazvati trenutno,budući da nam se još nije priključio..dakle tajanstveni frajer.
Nećemo vam otkrivati puno toga-to ćemo prepustiti njemu,al' ipak nešto i moramo.. :)

Naš 3. frajer koji će pisati s nama blog dolazi iz Kutine,ima 19 godina,student psihologije-tako da na blogu imamo i budućeg psihologa,ak' nekom zatreba :) ..zabavan i simpa dečko..i jako sladak!!
Naš je jako dobar frend,trenutno slobodan,i bipsić je kao i mi..
Mi smo tražili još jednog frenda koji bi htio nam se priključit na našem blogu,kako bi nam donio osvježenja na blog,nove ideje..a još uz to ćemo bit stalno u kontaktu..čuti se..što je super! A on je izrazio želju,a uz to i jako mu se sviđa naš blog..pa smo mi rekli,zakaj ne?! Neka nam se priključi i postane budući frajer našeg bloga.. :)

Eto nastojeći vam nešto otkriti,a ipak da najviše ostavimo njemu..pozdravljamo vas za ovaj put..i čitajte nas,komentirajte,javljajte se..a mi se nadamo da će nam blog biti sve uspješniji!

..uskoro stiže novi post..pozz

2 komentara:

Anonimno kaže...

bok!! zakon blog! super su ti ovi dečki...sve je super...ako ti se da svrati do mog bloga iamgay.blog.hr i ostavi komentar...pozzz...

Rezzy kaže...

ajde neka bude i treći:D
što više to bolje