petak, 31. kolovoza 2007.

* "Sex,škola i odrastanje" *

ili "Life as we know it"

Evo u išćekivanju našeg frenda tj. zasad tajanstvenog frajera koji će nam se priključiti u pisanju našeg bloga..te tako pomoći da nam blog bude još bolji i uspješniji,nadamo se! Mi ćemo dati osvrt na naslov našeg bloga kojeg su svi zamjetili "Sex,škola i odrastanje"..
..ovak mnogi od vas vjerojatno znaju odakle to vuče svoje korijene,al' eto za one koji možda još ne znaju radi se o hit/teen seriji "Sex,škola i odrastanje". Serija je išla na novoj tv subotom,te su je neki od vas možda i pratili.
Serija ima jako zanimljivu tematiku i radnju u kojoj se mnogi od nas mogu pronaći!
Ukratko:
Gledati na život očima Dina Withmana, Jonathana Fieldsa i Bena Connora, trojice tinejdžera s podivljalim hormonima, znači sjetiti se sebe na putu do zrelosti – i to one najpoželjnije – seksualne! Ova priča nije samo o seksu – koji je dominantna tema ove jednosatne serije, komadima ili sportu, već o pritisku odrastanja koje utječe na stavove, ponašanje i odnose s obitelji, prijateljima, profesorima. Na taj "čupav" način dečki postaju muškarci. Kritičari su seriju proglasili iskrenijom od ostalih unutar žanra, jer su seks i dečki prikazani mnogo realnije, no što se inače u tinejdžerskim serijama čini.
Eto kao što sam rekao vjerojatno su se mnogi barem negdje pronašli u ovom kratkom sadržaju serije,budući da smo svi tek nedavno završili srednju školu,možda će neki tek kreniti od vas,neki pak upisali faks,neki su pri kraju faksa,a neki od vas možda su se upravo zaposlili..bilo kako bilo većina vas se nalazi u toj fazi,dok će se neki je prisjećati,nadamo se sa smješkom!
Nama najslađi frajer serije..
SEAN FARIS

..uskoro stiže novi post..

3 komentara:

NShappy kaže...

uh, makica, kako je samo sladak... :D

Rezzy kaže...

da i njega sam imao prije na blogu hihi. tip nije sladak - prezgodan je! :D

Anonimno kaže...

dobar blogggggggg!! pusek svim zgodnim frajerima koji pišu ovaj blog!